Testmozgás
2017. okt. 17.

Mire képes az NMPT 1 hónap alatt?

Előtte és közben... ez most nem a megszokott ilyen volt, ilyen lett képek egyike.
Ezt a fotót magamnak csináltam :-), de nem tudtam nem megmutani

Ezúttal nem azt nézzük, mennyivel lett kerekebb a fenekem, laposabb a hasam vagy kevesebb a narancsbőröm :)

Itt most egy olyan változást mutatok meg, ami számomra ezeknél sokkal fontosabb lett. Mindkét kép kora reggel a számomra teljesen természetesnek tartott állásban készült. Nincs benne semmi "húzd ki magad!!!!"

Engem mindig is rettenetesen zavart, hogy gáz a tartásom és persze az is, hogy néha fáj a derekam.

Az elmúlt bő egy évben feküdtem rá igazán erre a kérdésre. Dolgoztam is sokat a hátizmaim erősítésén, a haránthasizmom munkába kapcsolásán, nyújtottam is rendszeresen, de valahogy mégsem láttam magamon azt az átütő eredményt...

Aztán kb. 1 hónapja kezdtem el beépíteni az edzéseimbe az NMPT korrekciós és nyújtó gyakorlatait, valamint minden egyes gyakorlatot, ami a gyakorlatsoraimban szerepel, azt az NMPT szemlélet szerint módosítok.

Így lesz/ lett egy kemény intervall edzés a maga erősítő és kardió elemeivel együtt egy olyan "szuperedzés", ahol a rossz mozgásmintákat is korrigálni tudjuk.

A rossz mozgásminták és a rossz tartás kialakulása hosszú évek "munkájának" eredménye... Mit is mondtam mennyi idő is telt el a két fotó között?

Ha érdekelnek ezek a gyakorlatok és szeretnél te is hasonló változást tapasztalni magadon, akkor kövesd YouTube csatornám, ahol hetente új videóval jelentkezem vagy gyere el személyesen edzéseimre te is.

Lapos hasat szeretnél és a derékfájást is elfelejtenéd?
Én is, mint a legtöbb weboldal, sütiket használok. Ezt jó ha tudod, de kötelező is kiírni.  Itt olvashatsz róla bővebben!
OK, értem!