Az erőteljes izommunka,
a tartás- és funkciójavítás fúziója,
kompromisszumok nélkül.
Kevesebb derékfájás
Formás test
Szép tartás
A modern ember edzésprogramja,
az igazi szuperedzés!
Egy cipőben járunk?
Ha neked is fájt már a derekad...
Engem is régóta kínzott a vissza- visszatérő derékfájás, annak ellenére, hogy rendszeresen és sokat sportoltam. Amikor a kedvenc edzésem után 2 napig fájdalom csillapítóval tudtam csak létezni, azon elgondolkodtam… Az edések többnyire nem fordítanak kellő figyelmet a helyes kivitelezésre, és az egyébkét már meglévő az modern életmód következtében fellépő problémákra, és a problémákat sokszor inkább felerősítik mintsem segítenének azok kompenzálásában. Erre kerestem megoldást amikor találkoztam az NMPT módszerével.
Ha te is szép tartást és
formás testet akarsz...
Mert én igen!
De rájöttem, hogy a mai világban már nem engedhetjük meg magunknak, hogy az edzéssel egyetlen célunk csak és kizárólag a feszes fenék és a kockás has legyen. A modern életmód olyan károkat okoz testünkben, amit nem hagyhatunk figyelmen kívül. Nagy figyelmet kell fordítani a helyes tartás és az ülő életmód káros hatásainak kiküszöbölésére.
Ha te sem akarsz választani!
Tudom, hogy ez mind idő. Egyértelmű számomra, hogy addig, amíg nem fáj eléggé, könnyű a szőnyeg alá söpörni, hiszen a vágy, hogy jól nézz ki sokkal erősebb.
És persze mikor választani kell, mert kevés az időd, akkor nem a "gerinctornát" választod.
Éreztél már
hasonlót?
Nehezedre esik kikelni az ágyból?
Ha neked is megvan az érzés, hogy néha alig tudsz kikelni az ágyból, aztán ahogy bemozgatod jó esetben jobb lesz, rossz esetben nem.
Talán még nem tartasz itt.
Talán fel sem tűnt még neked, hogy gond lehet, mert annyira az életed természetes részévé vált az érzés.
Előfordult már veled, hogy
Sokat álltál, és alig vártad, hogy leülj vagy leguggolj?
Sorban állás közben alig várod, hogy ráhajolj a bevásárló kocsira?
A homorító gyakorlatoktól megfájdult a derekad?
Edzeni imádsz!
Ma is akartál edzeni, de inkább kihagyod, vagy bekapod a fájdalomcsillapítót, de az edzést azért lenyomod!
Rendszeressen és sokat sportolsz, mégis küzdesz ezekkel a gondokkal.
Tudom, mert én is ezt csináltam. Tudom, hogy sokunk küzd ezzel. De! Szinte egész nap ülsz, görnyedsz a gép fölött, a gyerek mellett. Az autóban, az irodában és legózás közben.
A modern életmód, az ülőmunka, az hogy szinte nem járunk semmit egyenetlen talajon, szinte már borítékolja a mozgásszervrendszer problémáit.
Megváltozik minden,
amit eddig az edzésről gondoltál
Mostantól egy edzésben megkapsz mindent amire a modern életmód mellett szükséged lehet! Megszületett a kemény izom munka, a tartás és funkciójavítás igazi fúziója
a FITFUSION.
Ezentúl
nem kell választanod.
Edzhetsz úgy, hogy közben észrevétlenül korrigáljuk a rossz mozgás mintákat, és dolgozunk azon, hogy csökkentsük a modern életmódunk káros hatásait.
Izmosabb test, kevesebb hát és derékfájás, szebb tartás lesz az eredmény!
Receptre írnám fel
Bene Máté (porckorong.hu) képzéseit elvégezve tisztán kikristályosodott előttem, hogy ez a probléma nem pusztán az én problémám, hanem nagyon sokunké. Az én gondolkodás módom a test edzésről azonban itt vett gyökeres fordulatot.
Ennek hatására indítottam el 2017 év elején YouTube csatornámon a haránt has programom, amivel az volt a célom, hogy hétről hétre együtt fejlődjünk. Tudtam, hogy egy nagyon hatékony és élvezhető dolgot sikerült összeraknom, de erre a rengeteg siker történetre én sem számítottam.
A derekam sokkal kevesebbet fájt, de a tartásom még mindig szörnyű volt.
Nem tudtam, hogy tudnék ebben is javulást elérni, pedig nagyon keményen próbálkoztam. De ahogy egy kicsit is nem figyeltem oda, már is szörnyű volt a helyzet. Ez pedig nem normális.
A korrekciós gyakorlatok kihagyhatatlanok
A legjobbkor jött NMPT rendszer, ami nálam drasztikus változást hozott méghozzá nagyon rövid idő alatt. Hiszen a rendszer nagyon lényeg látóan dolgozik a megrövidült izmok nyújtásán és az meggyengült izmok erősítésén, pont ott és úgy ahogy arra a legnagyobb szükség van.
Az NMPT korrekciós gyakorlatai a napjaim részévé váltak, és látványosan javítottak a helyzeten. Egy szemlélet módot kaptam, ahol az edzés minden kicsi mozzanatában arra törekszem, hogy javítsunk azon, amit a modern életmód tönkretett.
Az életmódunk megváltozott és ehhez az edzéseinknek is alkalmazkodni kell.
Olyan edzést akartam, ahol soha nem hagyjuk figyelmen kívül, azt hogy egész nap a számítógép előtt görnyedünk, telefont nézünk és szinte semmit nem járunk természetes talajon.
Egyedülálló és egyben hiánypótló módszer a fitnesz palettán
Az egész napos ülés, a számítógépezés és mobilozás mozgásszervrendszerre gyakorolt káros hatásai ellen dolgozol
Nem végzel olyan gyakorlatokat, melyek a modern életmód káros hatásaira ráerősítenek
Az erőteljes izom munka, a tartás- és funkciójavítás minden előnyét kihasználhatod a FITFUSION edzésekkel
Mellékhatásként természetesen izmos, erős tested, laposabb hasad, kerekebb feneked lehet
Kevesebb derékfájás, formás test és szép tartás az eredmény
Mások mondják
Íme pár őszinte vélemény azoktól akik csoportos edzésemre járnak! Olvasd el!
Juhász Veronika Fifusion edzései is kemények és hatásosak, (ebben biztos vagyok),csak közben védi a gerincedet, az ízületeidet és nem utolsó sorban korrigálja a rossz tartásmintát.
Szirányiné Gáspár Katalin
A családomban sok mindenki szenved ízületi problémákkal. Apukám tinédzser korom óta riogatott,hogy ha nem mozgok/sportolok rendszeresen,akkor rám is ez vár. Megijedtem! Így elkezdtem különböző sportágakat,tornákat kipróbálni...nem volt egyszerű aztán a hátam elkezdett nagyon sűrűn fájni,így elmentem orvoshoz kivizsgálásra.
A doktor úr mondta,hogy porckopásom miatt én nem is járhatok akármilyen sportra,mert nem lehet túlterhelni a gerincemet.
Tavasszal egy rendezvényen találkoztam Veronikával és mesélt az edzésprogramjáról. Egyből kíváncsi lettem és elmentem kipróbálni ezt az edzést. Veronika és a csapat is hihetetlenül aranyos! nagyon klassz egy ilyen jó csapat tagja lenni így elkezdtem sűrűbben eljárni edzeni,és eszméletlenül szuper minden óra!Annyira jó, hogy a saját tempómban csinálhatom a gyakorlatokat,amik nagyon hatásosak, ha odafigyelünk a helyes kivitelezésre, és a legjobb,hogy nem fáj végre a hátam és még mozgok is szóval köszönöm, hogy csapat tag lehetek! Számomra ez a legjobb edzés és csak ajánlani tudom mindenkinek!Hatásos! “
Molnárné Szabó Luca
Megosztom az én sikertörténetemet, ami kb.1,5 évvel ezelőtt kezdődött. Szülés után 6 hónappal kezdtem el járni Juhász Veronika Fitcode edzéseire, azonnal a rabjává váltam és azóta is rendületlenül tart. Szerintem ehhez kell egy bizonyos fokú fanatizmus. Az elején nagyon nehéz volt, de minden egyes edzéssel közelebb kerültem a célomhoz, amiből az lett, hogy még többet is elértem, mert a szülés után megereszkedett a hasam, de a haránthasizom edzésekkel és Veronika jó tanácsaival újra olyan a hasam, mint egykor Veronika nagyon profi módon építi fel az edzéseket és tudom ,hogy nagyon sok munkát, időt, energiát fektet bele, amiért nagyon hálásak vagyunk a sport társaimmal együtt....szerintem ezt írhatom mindenki nevében. Időközben visszamentem dolgozni és az ülő munka mellett nagyon nagy hangsúlyt kell fektetnem a hátgerinc, derék részekre és annak nagyon örülök, hogy az edzésekbe ezek a gyakorlatok is bele vannak építve, amiből 1-2 nyújtó gyakorlatot a munkahelyemen is tudok alkalmazni. Az egyik kolléganőm meg is jegyezte, hogy ilyen egyenesen még senki nem látott ülni :)
Köszönöm és köszönjük szépen!
Czibulka Vanda
A FITFUSION edzésprogram tartalma
Bemelegítések
Hosszabb bemelegítés a hajnali edzésekhez
Rövid bemelegítés, korrekciós gyakorlatokkal
Edzések
Hasizom - az extra amitől kifekszel
Saját testsúlyos hátizom
Full popsi
Súlyzós hát - kar
Teljes edzés
Hasizom - az igazi meghalós
Nyújtások
Hosszú Nyújtás amikor ráérsz és a pihenő napokra
Mini nyújtás amit minden nap iktass be
Helyes kivitelezés videók
Ahhoz hogy látványos és érezhető eredményeket érj el, extrán fontos a helyes kivitelezés. Az edzés videókhoz magyarázó videók és a “kritikus” gyakorlatokat külön bemutató kisvideók is tartoznak
Észrevétlenül beépülő korrekciós gyakorlatok az NMPT rendszer elvei alapján
Edzz bárhol, bármikor
Az edzésprogramot megkapod online és letölthető formátumban is. Így az edzésre lehetőséged lesz bárhol, bármikor: Nézheted mobilról, táblagépről és számítógépről online vagy DVD-re írva asztali DVD lejátszóról is!
Ajándékok az
edzésprogram mellé
FITFUSION tagság!
Tagoknak korlátlan hozzáférés a megvásárolt videókhoz a FITFUSION zárt, online felületén!
Az online felületen meglepetés videók, melyeket csak a FITFUSION csapat tagjai érnek el
Extra segítségnyújtás az edzésprogram megvásárlóinak zárt Facebook csoportjában
Vedd meg most!
A FITFUSION edézprogram ára szinte megegyezik más edzésprogramok árával,
de összehasonlíthatatlanul többet kapsz.
A program ára:
6490 Ft
Kattints ide, és kezd el most!
Annyira bízom ebben a módszerben és abban, hogy érezni fogod magadon a változást, hogy ha nem vagy megelégedve, vagy nem azt kaptad amit vártál visszafizetem a pénzed!
Ha bármilyen problémád adódik, vagy kérdésed merül fel kérlek keress és beszéljük meg.
100% Pénzvisszafizetési
garancia
Rengeteget pénzt, időt és energiát fektettem abba a tudásba, amit az alapját képezi ennek a programnak. A legjobb tudásom, minden segíteni akarásom és szeretetem benne van. Bízom abban, hogy TE is szeretni fogod és hasznodra válik.
Előre szólok,
rá fogsz kattanni!
Nekem ez vált be, és ezt javaslom neked is.
Nem akarok, és nem is fogok kitérni arra, hogyan tudsz magadnak károkat okozni egy nem megfelelően megválasztott vagy nem megfelelően végzett edzéssel.
Nem akarok semmi negatívat leírni ezen az oldalon, de a mai világban ebben a modern életmódban annyi negatív hatás bombázza a mozgás szervrendszert, hogy sokszor a nem megfelelően megválasztott edzés az, ami az utolsó csepp a pohárban.
Én egy olyan edzést ajánlok neked, amely nem erősít rá a modern életmód káros hatásaira, valamint segítségével dolgozhatsz a már kialakult eltérések korrigálásán is.
Nekem olyan változást sikerült elérnem, amit még én sem gondoltam volna.
Ne hagyd ki: kattints ide és kezd el ma!