Vásároltál már nálunk?

Ha már van felhasználóneved és jelszavad, akkor kérlek lépj be a vásárlás folytatásához!

Új vásárló vagy?

Ha új vásárló vagy, kérlek add meg az alábbi adataidat!
Az itt megadott adatok alapján készül el a regisztrációd az edzésekhek eléréséhez. Sikeres fizetés után email-t küldünk, amiben az aktiváló linkre kattintva élesedik a regisztrációd. Ezután a jobb felső sarokban levő gombra kattintva tudsz bejelentkezni.

Az alább megadott e-mail címmel (mint felhasználónévvel) és jelszóval tudsz majd bejelentkezni a FITFUSION oldalra.
Erre a névre és címre fogjuk kiállítani a számlát. A számlát e-mail-ben fogod megkapni a fent megadott email címre.
KÉRJÜK, FIGYELMESEN OLVASD EL A DOKUMENTUMOT!

A FITFUSION edzésprogram, a FITCODE - Juhász Veronika saját tulajdonú, egyedi fejlesztésű edzésprogramja, mely a www.fitfusion.hu webhelyen található online fitness szolgáltatás és fitnesstermék (továbbiakban “Szolgáltatás”). Regisztrációddal vagy a FITFUSION edzésprogram használatával bármilyen módon elfogadod ezeket a Szolgáltatási feltételeketet ( "Feltételek").

Olvasd el a Fitcode.hu oldalon található Adatvédelmi Szabályzatot is. A FITFUSION szolgáltatásainak megkezdése előtt fontos, hogy elfogadd a Szolgáltatás használatával kapcsolatos felelősség vállalási korlátozásokat, valamint a jogi és egészségügyi felelősségvállalási nyilatkozatokat. A FITFUSION szolgáltatás használata saját felelősségedre történik.

Egy online edzésprogram nem helyettesíti a személyes találkozást, nem célja és nem is lehet célja egészségügyi problémák megoldása. Ezért és nem vállalhatunk és vállalunk semmilyen felelősséget. A szolgáltatás megkezdése előtt fogadd el a nyilatkozatokat, e nélkül nem tudod igénybe venni a FITFUSION szolgáltatásait. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a jelen Szerződéssel kapcsolatos bármely kérdéssel kapcsolatban.

EGÉSZSÉGÜGYI FIGYELMEZTETÉS ÉS FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA: MIELŐTT ELKEZDED A PROGRAMOT, FONTOS, HOGY TISZTÁBAN LEGYÉL AZOKKAL AZ EGÉSZSÉGÜGYI PROBLÉMÁKKAL AMIK KIZÁRHATJÁK, HOGY RÉSZT VEGYÉL AZ EDZÉSPROGRAMBAN.

Az edzésprogram megkezdése előtt mindenképp egyeztess orvosoddal, különös tekintettel a szív és érrendszeri valamint mozgásszervrendszeri problémákra. Az edzésprogram használata kizárólag saját felelősségre végezhető. Bárminemű sérülésért, vagy egészségügyi állapotban bekövetkező károkért az edzésprogram megalkotója felelősséget nem vállalhat és nem is vállal. A szolgáltatás használatához betöltött 18 éves kor szükséges.
Bármilyen más esetben csak és kizárólag szülői felügyelet és beleegyezés mellett használható. Az edzésprogram megkezdése előtt, kérd ki orvosod tanácsát, hogy biztosan tudd, az edzésprogram végzésére az egészségügyi állapotod alkalmas.
Ez különösen igaz akkor, ha neked (vagy családod) kórtörténetében magas vérnyomás, szívbetegség fordult elő, vagy ha valaha is tapasztaltál mellkasi fájdalmat, csont és izületi probléma fordult elő, vagy ezek bármelyike fizikai aktivitás hatására rosszabbodott. Ha terhes vagy, vagy műtét után lábadozol.

NE HASZNÁLD a szolgáltatást, ha az orvosod ezt javasolja. Ha ájulást, szédülést, fájdalmat vagy légszomjat tapasztalsz BÁRMIKOR edzés közben, akkor azonnal hagyd abba és ha szükséges fordulj orvoshoz.

A FITFUSION edzésprogramban található információk tájékoztató jellegűek és nem helyettesítik a személyes konzultációt, orvosi diagnózist, vagy kezelést.
Ha kérdésed merülne fel mindig konzultálj orvosoddal vagy más egészségügyi szakemberrel.

SOSE hagyd figyelmen kívül az orvosi tanácsokat és mindig figyelj a tested jelzéseire.

A szolgáltatás igénybevétele: Az edzésprogramot kizárólag természetes személyek vehetik igénybe.

A szolgáltatás igénybevételéhez regisztráció és a program díjának befizetése szükséges. Ennek során a következő adatok megadására van szükség: Családnév, keresztnév E-mail cím, jelszó A jelszó titokban tartásáért kizárólag Te felelsz. Tudomásul veszed, hogy a jelszóval kapcsolatban történő bármilyen visszaéléssel kapcsolatban bekövetkező bármilyen jellegű kárért a szolgáltatás nyújtóját semmilyen felelősség nem terheli. Te vagy felelős a jelszó illetéktelen személyek által történő megszerzésével bármely harmadik személynek okozott bármilyen jellegű kárért. Tudomásul veszed, hogy felhasználó neved és jelszavad csak és kizárólag téged jogosít fel arra, hogy az edzésprogram edzéseihez hozzáférj.

Rengeteg munkám, időm energiám és pénzem van a program kidolgozásában, tudom, hogy tiszteletben tartod, és nem adod tovább senkinek. Regisztrációt és a fizetés beérkezését követően aktiváljuk az általad megvásárolt videókhoz történő hozzáférésed. A videókat szerzői jog védi, nyilvánosan megosztani, lejátszani, megosztó oldalakra feltölteni másokkal megosztani nem etikus, valamint jogi következményekkel is jár. Regisztrációdat bármikor megszüntetheted, és kérheted végleges törlésedet az adatbázisból.

A FITFUSION online felületén megtalálod a lehetőséget is, hogy DVD formátumban letölthesd az edzés anyagot. Erre egy alkalommal lesz csak lehetőséged. A Szolgáltatás használata során nem tanúsíthatsz jogellenes magatartást. A pénzvisszafizetési garancia az edzésprogram letöltéséig él, utána érvényét veszti. Fizetés: Fizetést teljesíteni jelenleg átutalással tudsz, a következő bankszámlaszámra: A számla a fizetés beérkezését követően, a regisztráció során megadott adatokkal kerül kiállíásra és az általad megadott e-mail címre kerül kiküldésre.

2017. december 17.
A felhasználási feltételeket elfogadom!
Ugye ezt már megcsináltad?
YouTube csatornámon található ingyenes haranthas programomban tanulhatod meg, a jelenleg elérhető Fitfusion programban szereplő edzésekhez szükséges alapokat. Semmiképp ne hagyd ki! A videók egyre nehezedő, napi pár perces gyakorlatsorok. Segítségükkel fokozatosan, lépésről lépésre tanulhatod meg azt, ami a program edzéseihez elengedhetetlenül szükséges!

Felhasználói fiók