Gyakori kérdések
Annyi jó edzés van, minek ide még egy?
Meggyőződésem, hogy egy olyan szuper dolgot sikerült összerakni, ami kivételes, és nagyon egyedi a fitneszpalettán. Hiszem, hogy nagy szükség van egy olyan edzésprogramra, ahol a modern életmódhoz, a megváltozott életkörülményekhez alkalmazkodik az edzés is. Segít a károk kompenzálásában, de megkaphatsz tőle mindent amit egy edzéstől elvársz. Izmos test, szép tartás, kevesebb derékfájás legyen az eredmény.
Van még kérdésem, de nem találtam meg rá a választ az oldalon. Mit tegyek?
Írj nekem bátran és segítek!
Tovább adhatom e másnak a letöltött anyagot?
Ebben az anyagban rengeteg munkám, időm, energiám, pénzem és minden segíteni akarásom benne van. Tudom, hogy ezt tiszteletben tartod, és az anyagokat, hozzáféréseket nem adod tovább senkinek.
Mennyi idő alatt érhetek el eredményt?
Ha rendszeresen, magadra és a tested jelzéseire odafigyelve tornázol, akkor nagyon hamar érezhető és észrevehető lesz a változás. A legjobb eredmények eléréséhez, javaslom, hogy YouTube csatornámon található haránthas sorozat első néhány részét mindenképp csináld meg.
Megrendelés után mikor kapom meg az edzés programot?
Az átutalás megérkezését követő legkésőbb 3. munkanapon megkapod.
Miért csak átutalással tudok fizetni?
Folyamatban van a bankkártyás és a Paypal fizetés megvalósítása is. Várhatóan januártól elérhető lesz.
Teljesen kezdőként tudom e csinálni a programot?
Teljesen kezdőként azt javaslom az alapok megtanulásával kezd. Ezt a YouTube csatornámon elérhető haránthas programmal kezd. Nem teljesen kezdőként pedig kellő odafigyeléssel és könnyítésével a gyakorlatok magadra szabhatod.
Hogyan léphetek be a FITFUSION zárt online felületére?
Belépni egy egyszerű regisztráció után tudsz. Az edzésvideókhoz, a fizetés beérkezését követően kapsz hozzáférést. Legkésőbb 3 munkanapon belül.
Hogyan fogom megkapni az edzésvideókat?
Miután megrendelted a Fitfusion edzésprogramot, a regisztraciót és a fizetés beérkezését követően az online felületen a program minden videója elérhetővé válik. Így bármikor, bárhol tudsz tornázni. Ezen kívül, megkapod a letöltési linket is.
Hogyan tudok fizetni?
Fizetni jelenleg átutalàssal és PayPal-al tudsz. Folyamatban van a bankkártyás fizetés megvalósítása is, ami várhatóan januártól elérhető lesz.
Megrendelhető-e DVD-n is a Fitfusion edzésprogram?
Miután megrendelted a FITFUSION edzésprogramot, a regisztrációt és a fizetés beérkezését követően az online felületen a program minden videója elérhetővé válik. Így bármikor, bárhol tudsz tornázni. Ezenkívül, megkapod a letöltési linket is, így DVD re is ki tudod írni magadnak a programot.
Gerincsérvvel is végezhető e a program?
Akkut porckorongsérvvel mindenképpen keress fel egy gyógytornászt. Én azt javaslom, hogy a porckorong.hu oldalon megtalálható ADT gyógytornászok közül válassz. Ők olyan modern szemlélettel és tudással rendelkező gyógytornászok, akik Bene Máté módszere szerint járnak el. Ha már nem okoz panaszt a sérv, vagy nem a sérv okozza a panaszt, akkor is csak kellő körültekintéssel, és magadra figyeléssel végezd a gyakorlatokat. Mindig elsődleges az, amit érzel. A program gyakorlatai ezen folyamatok ellen dolgoznak, de bárki bármit mondjon, a tested visszajelzései az elsődlegesek. Ha valami fáj, azt ne csináld. Ha bizonytalan vagy valamiben, keress meg és szívesen segítek.
Nagyon fáj a derekam, de edzeni szeretnék. Mehet?
Hát, ha nagyon fáj, valószínűleg nem lesz kedved edzeni. Mivel a derékfájásnak a porckorong sérven kívül más oka is lehet, illetve a fájdalomnak is vannak fokozatai, ezért ezt így nehéz megválaszolni. Ha nagyon fáj, orvost vagy gyógytornászt keress fel. Egyébként a mozgásszervi panaszok elsődleges gyógymódja a mozgás, de komoly panaszokkal fontos, hogy ez személyre szabott legyen.
Ugye ezt már megcsináltad?
YouTube csatornámon található ingyenes haranthas programomban tanulhatod meg, a jelenleg elérhető Fitfusion programban szereplő edzésekhez szükséges alapokat. Semmiképp ne hagyd ki! A videók egyre nehezedő, napi pár perces gyakorlatsorok. Segítségükkel fokozatosan, lépésről lépésre tanulhatod meg azt, ami a program edzéseihez elengedhetetlenül szükséges!

Felhasználói fiók