Testmozgás
2018. febr. 19.

Fitfusion Start - Hogyan kezdj neki?

Képzelj el olyan “szuperedzést”, amely nemcsak izmot épít, zsírt éget, hanem a rossz mozgásminták korrekcióján is dolgozik, és az ülőmunka káros hatásait is enyhíteni tudod. Ahol kevesebb derékfájás, szebb tartás és izmos test az eredmény! Hogyan kezdj neki?


Olyan sok edzésanyag gyűlt össze, valamint minden FITFUSION edzésnél annyira nagy hangsúlyt kap a helyes kivitelezés, a tudatos és kontrolált mozgás, hogy eljött az ideje a rendszerezésnek - mikor mit csinálj, hogyan kezdj neki.

Ingyenes Haránthas program YouTube csatornámon!
A Haránthas program olyan alapokat tanít meg, melyek használatával edzéseid napról napra hatékonyabbak lesznek és látványosabb lesz hasad változása is.
A gyakorlatok segítenek megérezni a haránt hasizom működését, működtetését, egyáltalán a munkába kapcsolását.
A 17 részes sorozatban részről részre nehezedő gyakorlat sorokat találsz, melyek fokozatosan vezetnek tovább a fejlődés útján. Sok meglepetést, felismerést tartogat a program akkor is, ha már évek óta edzel. Tehát akár kezdő vagy, akár haladó itt kezd. 
És mindenképp olvasd el a programmal kapcsolatban leggyakrabban felmerülő kérdéseket is itt

FITFUSION edzésprogram

Ez a komplex edzésprogram tulajdonképpen folytatása annak, amit a haránthas program 17 része megalapozott.
A FITFUSION okos edzései segítségével kevesebbet fájhat a derekad, szebb lesz a tartásod és izmosabb a tested, valamint a modern életmód káros hatásait is enyhítheted.

Még nem csináltad a haránthas programot, de a FITFUSION programot már elkezdenéd?

A FITFUSION programban két edzéstervet is találsz (még nem csináltam a haránthas programot, már végigcsináltam a haránthas programot). Ha még nem végezted el a haránthas programot, akkor is megtalálod azt az edzéstervet, amellyel szépen felzárkózhatsz és már akkor is alkalmazhatod a FITFUSION edzések bemelegítéseit, nyújtásait, oktató videóit, amikor még a haladóbb gyakorlatsorokra nem áll készen a tested.
Minden részletes információt itt találsz: www.fitfusion.hu

A online feületen alkalmanként frissítéseket és meglepetés videókat is találsz, tehát a program folyamatosan bővül.
Így lesz tökéletesen hatékony és megunhatatlan az edzésed.

FITFUSION LowImpact kardió sorozat

A legfrissebb sorozatom azoknak szól, akik nem tudnak, szeretnek vagy akarnak ugrálni.
Az ingyenes gyakorlatsorokat YouTube csatornámon és blog oldalamon is megtalálod. Jelenleg 5 része érhető el.
Csináld őket egyesével, vagy összefűzve egymás után.
Az ugrások, szökkenések hosszútávon lehetséges mellékhatásairól szóló cikkem itt találod. A sorozat tehát valós alternatívát nyújt arra, hogy az ugrálást kihagyva is elérd a kardió-hatást és felpörgesd a pulzusodat.
A sorozat részeit itt találod. 
Lapos hasat szeretnél és a derékfájást is elfelejtenéd?
Én is, mint a legtöbb weboldal, sütiket használok. Ezt jó ha tudod, de kötelező is kiírni.  Itt olvashatsz róla bővebben!
OK, értem!