Táplálkozás
2018. dec. 30.
A liszteket és a zsiradékokat a sóval elmorzsoltam, majd ebbe került a puhára főtt és kihűlt édeskrumpli.
Szőlőcukorral édesítesz? Te megbolondultál? Szinte hallottam a kérdést, mikor először írtam ezt le. Mitől lenne egészséges, vagy egészségtudatos bármi, amit szőlőcukorral édesítenek?
Táplálkozás
2018. jún. 06.
Igazán mutatós, guszta, egyszerű és egészséges süteményt sütöttem. Igen! Ez minden egyben! :-)
Táplálkozás
2018. ápr. 26.
Végre elérkezik a friss zöldségek és gyümölcsök szezonja, és dúskálhatunk a finomabbnál finomabb friss tavaszi alapanyagokban és az azokból készített egészséges és tápláló ételekben. Elsőként terítéken a spárga!
Táplálkozás
2018. ápr. 26.
Ez a reggeli ötlet akkor fog igazán jókor jönni, ha tényleg semmire nincs időd, de kéne enni valami normálisat.
Táplálkozás
2018. ápr. 19.
A húsmentességet húsvétkor sem törtem meg, így már két hónapja, hogy egyáltalán nem ettem.   Ez az ebéd is igazán finom és laktató lett. Ha nem is eszünk teljesen húsmentesen, abba biztos vagyok, hogy érdemes csökkenteni a húsfogyasztást és több húsmentes napot is beiktatni a heti étrendünkbe.
Táplálkozás
2018. márc. 30.
Idén olyan sokszor jött velem szembe ez a hagyományos angol húsvéti kalács, hogy ki kellett próbálnom. Bár külalakra lehetne mit javítani, de az íze mindent kárpótol.
Táplálkozás
2018. márc. 28.
Még soha nem próbáltam krumplis kalácsot sütni, de most szembejött velem a neten, és nagyon megtetszett. Természetesen alakítottam rajta, mert az eredeti recept teljesen fehér buzalisztből készült.
Táplálkozás
2018. márc. 27.
Már-már hagyományosnak mondható és minden Húsvétkor elkészülnek ezek a kiscsibék :-)
Táplálkozás
2018. márc. 25.
Manapság főétkezést sokszor el sem tudunk képzelni hús nélkül. Ez az étel is egy szuper alternatíva, ha kicsit szeretnénk az elfogyasztott hús mennyiséget csökkenteni.
 
Lapos hasat szeretnél és a derékfájást is elfelejtenéd?
Én is, mint a legtöbb weboldal, sütiket használok. Ezt jó ha tudod, de kötelező is kiírni.  Itt olvashatsz róla bővebben!
OK, értem!