Testmozgás
2017. okt. 17.

Miért imádják a Fitcode haránthas progrogramot ilyen sokan?

Olyan visszajelzéseket kapok a program videóival kapcsolatban, hogy ezt nektek is látni és olvasni kell! Eszméletlen szuperek vagytok, és hatalmas boldogsággal tölt el, hogy látjátok magatokon a változást!

"Nagyon sokan kérdezitek, miért hordok mindig trikót és miért nem veszek fel topot, mint a legtöbb edző? Kislányom születése óta küzdök rectus diastasis-szal (szétnyílt hasizom), ami az esztétikai problémákon túl egyéb panaszokat is okoz. Ezért is mennek nekem kicsit nehezebben a hasizom gyakorlatok, és ezért vagyok "trikós". A sok-sok edzés valamelyest segített rajta, de a mai eszemmel és a közelmúltban szerzett tudásommal úgy gondolom, inkább rontottam a helyzeten, mert nem a sérülésemnek megfelelően terheltem a hasizmom... Most nem is ez a lényeg. Ez egy külön posztot igényelne (amire évek óta készülök). Az ok, amiért írok, hogy szeretném megosztani Veletek, milyen csodát tett velem Juhász Vera, az esztergomi ZONA edző. Annyi év után ő kb. 2 hét alatt olyan elképesztő változást hozott a Haránthas programjával, hogy eszméletlen! Fantasztikus, amit Vera csinál! Egy híján minden videót megcsináltam (és ma pótolom is azt az egyet ;) ), és napról-napra látom a fejlődést a hasamon, derekamon, tartásomon, és ezáltal a közérzetemen is. Őrület!!! Ha lesz hozzá merszem, megmutatom majd Nektek is az előtte-utána képeket. :) Szívből ajánlom MINDENKINEK Vera videóit! Nem csak az edzés, de a nyújtás videói is nagyon-nagyon jóóóóók!!!!! Köszönöm, drága Veronika Juhasz! Nagyon várom a folytatást!" - T.-K. Dorka

Lapos hasat szeretnél és a derékfájást is elfelejtenéd?
Én is, mint a legtöbb weboldal, sütiket használok. Ezt jó ha tudod, de kötelező is kiírni.  Itt olvashatsz róla bővebben!
OK, értem!