Videók
2017. okt. 26.

Has-fenék-váll erősítés 12 percben - Haránthas program 10. rész

Laposabb has? Vékonyabb derék? Szebb tartás? Sorozatomban többnyire mindössze napi kb. 10 perces gyakorlatsorokat találsz, melyekkel fokozatosan foghatod munkára és erősítheted a haránthasizmod is.

Végezd a gyakorlatokat minden nap, akár önnállóan, akár az edzéseid kiegészítésére, vagy akár a bemelegítésed részeként, és figyeld meg mi történik. Ha rendszeresen végzed ezeket a gyakorlatokat és te is érzed, hogy hatékonyabbak lettek az edzéseid, látod, hogy laposabb lett a hasad, esetleg kevesebbet fáj a derekad, köszönöm, ha megosztod velem tapasztalataidat. Nekem viszonylag sok időbe telt, míg rájöttem, hogy a “brutálkodás” mellett (előtt) mennyire fontos egy picit figyelni az alapokra. Testünk elég jól ért az esetleges hiányosságok kompenzálásához, ezért általában viszonylag hosszú időn keresztül teljesen tünet mentesek ezek a folyamatok.

 

Csináld te is, és nem fogod érteni, hogy bírtad eddig nélküle :-)

 

 

"Nagyon szuper ez a haránt hasizom sorozat!Teljesen kikészültem a végére,főleg a vállam alig érzem de a hasizom is dolgozott ám!:-).Feltöltődtem nagyon sok pozitív energiával.Remélem még folytatódik ez a sorozat jó hosszan :-D. Köszönöm az élményt!!!!" - Diczház-Feleki Erika

Lapos hasat szeretnél és a derékfájást is elfelejtenéd?
Én is, mint a legtöbb weboldal, sütiket használok. Ezt jó ha tudod, de kötelező is kiírni.  Itt olvashatsz róla bővebben!
OK, értem!