Mindennapok
2017. máj. 07.

Boldog Anyák Napját!

Reggel mikor elindultam otthonról, gondolkoztam mit is írják anyáknapja alkalmából. Elolvastam a tavalyi bejegyzésem és azt gondoltam, énnel jobbat ma sem tudnék írni.

Mivel a mai napom tanulással telik, gondoltam majd ebédszünetben megosztom veletek. Most ebédszünet van, de egész más gondolatok járnak a fejemben. Ma reggel együtt jöttünk fel Budapestre. A gyerekek, az apukájuk és én. Én a tanfolyamon, ők hazafelé tartottak, amikor éppen előttük baleset történt. A szembejövő átsodródott, 2 ember halt meg. Köztük és a baleset között 1 autó volt. Nem akarom elrontani a kedvetek, inkább csak érzékeltetni, hogy egy ilyen eset összerántja a gyomrot és megcsengeti a csengőt az ember fejében, és minden korábban elcsépeltnek gondolt frázis valóság lesz.

A világon a legfontosabbak a gyerekeink és anyának lenni semmihez sem fogható!

De hogy egy kicsit visszatérjek az eredeti terveimre olvassátok el a tavalyi írásomat is: De hogy egy kicsit visszatérjek az eredeti terveimre olvassátok el a tavalyi írásomat itt:

https://www.facebook.com/fitcode.hu/posts/1133758996674281%3A0

Lapos hasat szeretnél és a derékfájást is elfelejtenéd?
Én is, mint a legtöbb weboldal, sütiket használok. Ezt jó ha tudod, de kötelező is kiírni.  Itt olvashatsz róla bővebben!
OK, értem!